Many Teams Entering Swim Open

Next years edition of Malmsten Swim Open Stockholm will be almost as powerfull and strong as our great basket carrier team!

And compare to earlier years, next year´s Malmsten Swim Open Stockholm also will be both wider better than ever before. As for today the following teams has made their Prel Entry for accomodation: Eskilstuna, Järfälla, Varbergs Sim, OI Swömming, Sjöbo SS, Södertälje, Petersborough, Rutgers University, ÖSA, Ängelholms SS, Kungälvs SS, Sandnes, Hovudstaden, Bergen, Sigma, Hvidorve, KbSS, Barumssvömmerne, Hamar, Lamberseter, Team Sör/KSA, Belgium/Flanders, Team Germany, Norge, Stavanger, SK Team Sør/Vågsbygd SLK, Team Denmark, Heidelberg, Randaberg, SG Stadt Munchen, Magdeburg, Team Finland, Helsingfors Simsällskap, Neckarsulmer, Landskrona, Täby Sim, Vestkantsvömmerne, KK Karpen, SK Hajen. 

And many more are to come -
Welcome to next year´s edition of Malmsten Swim Open Stockholm!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter