top of page
BB220412MT017.jpg

¿QUIERES SER PARTE DE NUESTRO EQUIPO?

¡Únete a nosotros hoy!

Stockholm Golden es una oportunidad de oro para que su empresa exponga su negocio a personas de más de veinte países diferentes. 
¡Contáctenos para ver cómo podemos trabajar juntos!

NUESTROS COMPAÑEROS

Únete a nosotros hoy

logotype_neg.png
arena logo vit.png
Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världsledande inom området simhallsinredningar inklusive  tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten mm  Förutom att vara socio hasta Svensk Simidrott samarbetar Malmsten bland annat  med FINA och LEN kring internationella mästerskap.

PAHLÉN

Pahlén är sedán abril 2021  huvudsponsor hasta Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och internationella tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunnighet och motion och hälsa.

ARENA

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. patrocinador de materiales para Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi para att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt para att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor till våra framgångar.

nedladdning.png

CRAFT

Sportvarumärket Craft är sedan sommaren 2022 officiell leverantör av landslagskläder till Svensk Simidrotts alla landslag.

Craft är kända för att ha ett brett utbud och hög kvalitet på sina produkter.  Att våra landslag dessutom får möjlighet att bära ett svenskt varumärke när de representerar Sverige i världen är extra roligt.

Mer om Craft och deras produkter 

bottom of page