top of page
BB220412MT017.jpg

MÖCHTEN SIE EIN TEIL UNSERES TEAMS WERDEN?

Trete uns heute bei!

Stockholm Golden ist eine einmalige Gelegenheit für Ihr Unternehmen, Ihr Unternehmen Menschen aus über zwanzig verschiedenen Ländern vorzustellen. 
Kontaktieren Sie uns, um zu sehen, wie wir zusammenarbeiten können!

UNSERE PARTNER

trete uns heute bei

logotype_neg.png
arena logo vit.png
Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världsledande inom området simhallsinredningar inklusive  tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten mm  Förutom att vara partner till Svensk Simidrott samarbetar Malmsten mild annat  med FINA och LEN kring internationalella mästerskap.

PAHLÉN

Pahlén är Limousine April 2021  Huvudsponsor bis Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och international tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunighet och motion och hälsa.

ARENA

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. Materialsponsor für Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi för att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor till våra framgångar.

nedladdning.png

CRAFT

Sportvarumärket Craft är sedan sommaren 2022 officiell leverantör av landslagskläder till Svensk Simidrotts alla landslag.

Craft är kända för att ha ett brett utbud och hög kvalitet på sina produkter.  Att våra landslag dessutom får möjlighet att bära ett svenskt varumärke när de representerar Sverige i världen är extra roligt.

Mer om Craft och deras produkter 

bottom of page