top of page
BB220412MT017.jpg

DO YOU WANT TO BE A PART OF OUR TEAM?

Join us today!

Swim Open Stockholm Is a great opportunity for your company to expose your business to people from over twenty different countries. 
Contact us at management@swimopenstockholm.se to see how we can work together!

OUR PARTNERS

join us today

logotype_neg.png
arena logo vit.png
Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världsledande inom området simhallsinredningar inklusive tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten m.m.  Förutom att vara partner till Svensk Simidrott samarbetar Malmsten bland annat med FINA och LEN kring internationella mästerskap.

Mer om Malmsten och deras produkter

PAHLÉN

Pahlén är sedan april 2021  huvudsponsor till Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och internationella tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunnighet och motion och hälsa.

amgångar.

Mer om Pahlén och deras produkter

ARENA

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. materialsponsor för Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi för att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor till våra framgångar.

Mer om Arena och deras produkter

nedladdning.png

CRAFT

Sportvarumärket Craft är sedan sommaren 2022 officiell leverantör av landslagskläder till Svensk Simidrotts alla landslag.

Craft är kända för att ha ett brett utbud och hög kvalitet på sina produkter.  Att våra landslag dessutom får möjlighet att bära ett svenskt varumärke när de representerar Sverige i världen är extra roligt.

Mer om Craft och deras produkter 

bottom of page