BB220412MT017.jpg

DO YOU WANT TO BE A PART OF OUR TEAM?

Join us today!

Swim Open Stockholm Is a great opportunity for your company to expose your business to people from over twenty different countries. 
Contact us at management@swimopenstockholm.se to see how we can work together!

OUR PARTNERS

join us today

logotype_neg.png
arena logo vit.png
Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världsledande inom området simhallsinredningar inklusive tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten m.m.  Förutom att vara partner till Svensk Simidrott samarbetar Malmsten bland annat med FINA och LEN kring internationella mästerskap.

PAHLÉN

Pahlén är sedan april 2021  huvudsponsor till Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och internationella tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunnighet och motion och hälsa.

ARENA

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. materialsponsor för Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi för att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor till våra framgångar.