top of page
BB220412MT017.jpg

VOULEZ-VOUS FAIRE PARTIE DE NOTRE ÉQUIPE?

Rejoignez-nous aujourd'hui!

Stockholm Golden est une occasion en or pour votre entreprise d'exposer votre entreprise à des personnes de plus de vingt pays différents. 
Contactez-nous pour voir comment nous pouvons travailler ensemble!

NOS PARTENAIRES

Rejoignez-nous aujourd'hui

logotype_neg.png
arena logo vit.png
Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världsledande inom området simhallsinredningar inklusive  tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten mm  Förutom att vara partenaire jusqu'à Svensk Simidrott samarbetar Malmsten fade annat  med FINA et LEN kring internationella mästerskap.

PAHLÉN

Pahlén är berline avril 2021  huvudsponsor jusqu'à Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och internationella tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunnighet och motion och hälsa.

ARÈNE

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. sponsor de matériaux pour Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi för att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor jusqu'à våra framgångar.

nedladdning.png

CRAFT

Sportvarumärket Craft är sedan sommaren 2022 officiell leverantör av landslagskläder till Svensk Simidrotts alla landslag.

Craft är kända för att ha ett brett utbud och hög kvalitet på sina produkter.  Att våra landslag dessutom får möjlighet att bära ett svenskt varumärke när de representerar Sverige i världen är extra roligt.

Mer om Craft och deras produkter 

bottom of page